logo

Duynie Holding – Alphen aan de Rijn

Hier is het complete kantoor gerestyled in meerdere fasen. Op de begaande grond is een open kantoor gerealiseerd met ca. 14 werkplekken. Om de akoestiek te verbeteren zijn hier kasten gebruikt met akoestische deuren verder zijn er wandpanelen en gordijnen geplaatst.

Op de 1e verdieping is er, door gebruikt te maken van glazen wanden, meer licht en openheid gecreëerd.

Alle ruimten inclusief de 2 directiekamers zijn voorzien van: vloerbedekking, nieuw meubilair, verlichting, beplanting en kunst.

Ook is hier maatwerk gedaan,  zoals de ontvangst balie, keukenblok in de kantine en een ruimte hoge kast van bijna 15meter lang.

Leveranciers:
Sedus, Leoxx, Interwand, Castelijn, Luce-plan, New-Id, Huislijn, Artifort, Interieurbouw maatwerk.

Client:Duynie Veevoeding
Werkzaamheden:Conceptontwikkeling en projectmanagement