logo

TEAM.WORK.SPACE

König + Neurath, een van de toonaangevende internationale totaalaanbieders van kantoor-, zitmeubel- en wandsystemen presenteert met Team.Work.Space een nieuw concept binnen het K+N City-systeem. De complexe, efficiënte structuren van een moderne stad dienen als voorbeeld voor de inrichting van de kantoorwereld: georganiseerd rondom arbeidsprocessen, efficiënt bereikbaar, intellectueel stimulerend, voortdurend in beweging, een plek voor het leggen van sociaal contact.

TEAM.WORK.SPACE

Werken wordt in de toekomst nog flexibeler. Er is meer vormgevingsvrijheid nodig op de werkplek. Het TEAM.WORK.SPACE concept van code2design voldoet aan de meest uiteenlopende eisen. Het maakt bijvoorbeeld geconcentreerd werken mogelijk – alleen, met zijn tweeën of in een team – in een akoestisch afgeschermde ruimte met een bijzondere lichtsfeer en een zichtscherm, en biedt gelegenheid voor individuele vormgeving.

TEAM.WORK.SPACE is gebaseerd op de gedachte dat elke werkplek een flexibele combinatie is van mens, ruimte, meubilair en technologie, en biedt de nodige bouwstenen voor inrichtingsscenario’s als Work Desk, Hot Desk, de Team Area of ook Silent Area. Een centraal element daarbij is de eBridge, een brug voor de elektrificatie, die in de meest letterlijke zin van het woord de energie over vier werkplekken verdeelt.