logo

Introductie stoelfamilie AURAY op de Orgatec

Het multifunctionele systeem wordt gecompleteerd door de stoelfamilie AURAY. Het bijzondere daaraan zijn de vloeiende en in elkaar overgaande structuren van rug, verende zitting en armleuning, die de vormgever Dietmar Fissl van 2doDesign heeft afgeleid uit de architectuur. Niet alleen de contouren van de dragende stoelelementen, maar ook de oppervlakken van de samenvloeiende materialen vormen een harmonische combinatie.

Het vormgevingsprincipe bepaalt het uiterlijk van de gehele productfamilie. De bureaustoelen zijn verkrijgbaar met hoge of lage rugleuning in verschillende bekledingsmaterialen als stoffering, netbespanning of Elastollan en zijn ook allemaal geschikt voor de vergaderbranche, evenals de bezoekersbanken en -stoelen. Vanzelfsprekend is er ook een NPR 1813 uitvoering leverbaar

“Wij hebben de nieuwe producten ontwikkeld met veel aandacht voor detail”, aldus Heinz-H. Meyering. “Het nieuwe karakter van het design, de interpretatie van architectonische elementen in het productdesign en het innovatieve gebruik van materialen zorgen ervoor dat we voldoen aan de hoogste eisen van onze klanten.”